13. Geleneksel Sanat Gecesi Kutlaması

Sanat Gecesi öğrenci topluluğu , bu yıl 13. sü gerçekleşen muhteşem bir sanat gecesine daha imzasını attı. Gece, salsa gösterisi ile başladı.‘Türkçe ses bayrağımızdır’ ilkesi ile hazırlanan skeçler, piyesler, şiirler,  halk müziği, zeybek,  Artvin Atabarı ile izleyiciler coşkulu ve keyifli anlar yaşadılar.

Geceye katılan Türçev ve Unesco Ulusal Koordinatörü Prof.Dr. Çelik Tarımcı’nın , okulumuz proje sorumlusu Matematik öğretmenimiz Gülay AYYILDIZ’a, yaptığı çalışmalarla Türkiye 2.ciliğini elde ettiği başarı sertifikasını verdi.

Gecenin sonunda, Okul Müdürümüz Sayın Bayram AKYÜZ, sanat gecesi topluluğunun çalışmalarına önderlik eden Edebiyat öğretmenimiz Zeynep GÜL’e  taş basması ATATÜRK resmini hediye etti.

Gecede emeği geçen herkesi kutluyoruz..

Yayın: 13.06.2016 - Güncelleme: 23.12.2017 14:21 - Görüntülenme: 1221