Etiket Sonuçları: Bakan

Yeni Millî Eğitim Bakanımız Atatürk Liseli

Okulumuzdan 1978 yılında mezun olan Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK yeni  Millî Eğitim Bakanı olmuştur. 132 yıllık kadim tarihi ile ülkemize hizmeti dokunan binlerce öğrenciyi mezun eden okulumuz için Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un Millî Eğitim Bakanı olması büyük bir kıvanç. Üstlendiği bu ağır vazifesinde Sayın Bakanımıza muvaffakiyet dileriz.

Sinesinde bir kez daha Bakan çıkaran Atatürk Lisesi ailemizi kutlarız. Milletimize hayırlı olsun.

Ara

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi işbirliği ile yürütülen ´İklim Değişikliği Konusunda Farkındalık Geliştirme Projesi´ kapsamında liseler arasında düzenlenen kısa film yarışmasında, eseri Türkiye Birincisi olan öğrencimiz Ahmet Alp ARSLANOĞLU, üniversite tarafından düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Kendisini bir kez daha tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

´Cinnah Genç Yazarlar Ödülü´ başlıklı ´Tarihin Perspektifinden Türkiye-Pakistan İlişkileri´ konulu kompozisyon yarışmasında Türkiye 2. si olan 12 TMB sınıfı öğrencimiz Mehmet Furkan ONAY, Bakanımız Sayın Nabi AVCI´nın katıldığı törende ödülünü aldı. Başarısından ötürü öğrencimizi ve kendisine rehberlik eden Edebiyat öğretmenimiz Selmani KARADOĞAN´ı tebrik ederiz.