Ara

Hazırlık C, Hazırlık J  ve 11-B sınıfından den bir grup öğrencimiz Fransızca öğretmenimiz G. PİYADA ARIKAN ile birlikte Fransiz Kültür Merkezi´nde düzenlenen "Micro-Folie/ Sanal Gerçeklik Gözlükleri&3D Yazıcı Atölyeleri" etkinliklerine katıldılar.

Ara

12. sınıf öğrencilerimiz Müdür Yardımcımız N. ERKOÇ ve Edebiyat öğretmenimiz T. TATLI  eşliğinde Milli Savunma Üniversitesi Semineri kapsamında Kara  Kuvvetleri Komutanlığı´nı ziyaret ettiler.

Ara

MUN Kulübümüz 38. konferansından da başarıyla döndü.

Ara

Kasım ayinin son haftasinda Okul Tanıtım Ekibimiz Maltepe Ortaokulu, Altındağ Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Beytepe Ortaokulu´na, okulumuzun tarihi, akademik, sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkinda bilgi verdi.

Kas

11 TM-A sınıfımız, Tarih öğretmenleri Tahsin FINDIK rehberliğinde Ankara´yı Tanıtım Kulübü olarak, Koç Üniversitesi Vehbi Koç Ankara Araştırmaları Ve Uygulama Ve Araştırma Merkezi´ni(VEKAM) ziyaret ettiler.

Kas

CSO Eğitim Konserleri´ne katılan okulumuz, ikinci etkinliğini Hazırlık C sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirdi. Müzik öğretmenimiz ve sınıf rehber öğretmenleri ile birlikte katıldıkları CSO Eğitim Konserleri programının bu bölümünde, Emils DARZINS´ten ´Melankolik Vals´, Frederic CHOPIN´den ´Piyano Konçertosu´ ve Jean SBELIUS´tan 1. Senfoni Mi Minör Op. 39´u dinlediler.

Kas

Ortaöğretim kurumları arasında düzenlenen makale yarışmasında öğrencimiz Yasin Uğur DİNÇ Türkiye Birincisi oldu.

Kas

Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.

M. K. ATATÜRK

Kas

Okulumuz Futsal Takımı Ankara Liseler Arası müsabakalarda kendi grubunda ilk maçı 11-1ş ikinci maçı4-1 kazanarakbir üst grupta yarışmaya hak kazandı. Takımı ve antrenörleri Beden Eğitim öğretmenimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Kas

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Liseler Arası Masa Tenisi Müsabakalarında okul takımımız rakibini 3-0 mağlup ederek grup birincisi olmuş bir üst tura yükselmiştir.

Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.