Başkanımızı tebrik ederiz.

Ekm

Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Okul Standartlarının Yaygınlaştırılması Projesi kapsaminda UNİCEF yetkilileri okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

" Atatürk Lisesi Tiyatroya Gidiyor  " 9-D sınıfı öğrencileri ve velileri, sınıf rehber öğretmeni R. Özge ATMACA ile birlikte 16 Ekim 2018´de Şinasi Sahnesi´nde " Kaç Baba Kaç"  tiyatro oyununu izlediler.

Ekm

2018-2019 Öğretim Yılı, "Atatürk Lisesi Tiyatroya Gidiyor" etkinliğinin açılışı " İkinci Katil" tiyatro oyunu ile 13 Ekim 2018 günü yapıldı.

Ekm

İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Turan AKPINAR, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Sayın Bedri EKŞİ ve Sayın Göktan METİN okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimizle görüşerek eğitimle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Ekm

10. ve 11. sınıf 7 Başkan adayımız yarın yapılacak Okul Başkanlığı seçimi için çeşitli etkinliklerle kampanyalarını sürdürdüler.

Ekm

Millî mücadelemizde önemli kararların alınmasına ve Cumhuriyet´e uzanan yolda temelkurumların kuruluşuna ev sahipliği yapan Ankara´nın başkent oluşunun 95. yılı okulumuzda coşkulu törenle kutlandı.

Ekm

19 Eylül Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün şahsında Türk kahramanlığının taçlandığı bir gündür.

Bugün Gaziler Günü.

Eyl

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında öğretmelerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz öğretmenleri 3 Eylül 2018´de 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı açılışı için düzenlenen törene katıldı.

Eyl

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 3 Eylül 2018 Pazartesi saat 09.30 da okulumuz öğretmenler odasında yapıldı.