Nakil Sınavına Başvuracakların Dikkatine (Temmuz Ayı)

Okulumuz Ankara Atatürk Lisesi ara sınıflara (9-10-11-12. sınıflar) nakil talebinde bulunan öğrenciler için;

İngilizce Yazılı

İngilizce  Sözlü

Türkçe yeterlilik sınavı yapılacaktır.

Sınava, fiilen 1 yıl ´İngilizce Hazırlık´ eğitimi almamış öğrenciler gireceklerdir. Sınavda başarılı olan öğrencilerin okulumuza nakilleri gerçekleştirilecektir.

Sınava girecek öğrencilerin 31 Temmuz 2018 Salı günü saat 10.00´da okulumuz A Blok girişinde, yanlarında nüfus cüzdanlarıyla birlikte hazır bulunmaları önemle rica olunur.

NOT: Lise başlangıç düzeyinde fiilen hazırlık sınıfında 1 yıl okumuş ya da yeterlilik sınavı ile başarılı olarak bir üst sınıfa geçmeye hak kazanmış öğrenciler, ayın son iş gününden önce belgelerini yanlarında getirerek okul idaresini bilgilendirmeleri gerekmektedir.

Yayın: 25.07.2018 - Güncelleme: 31.07.2018 18:09 - Görüntülenme: 698