BAYRAM AKYÜZ - Okul Müdürü

05/12/1978 tarihinde Yozgat´ın Akdağmadeni ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Kırşehir´de tamamladı. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğinden 2000 yılında mezun oldu. Kayseri Tomarza Dadaloğlu Battal Topuz Çok Programlı Lisesi´nde 27/09/2000 tarihinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak göreve başladı. Aynı okulun  müdür yardımcısı ve müdür vekilliği görevlerini yürüttü. 2003 yılında Yozgat´ın Şefaatli İlçesine tayin oldu. 2007 Yılında Ankara Mamak Ali Naili Erdem Anadolu Lisesi´ne atandı. Aynı okulda edebiyat öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2009 Yılında Çankaya Mimar Kemal Anadolu Lisesi´ne atandı. 2010-2014 yılları arasında Kırkkonaklar Anadolu Lisesi´nde okul müdürü olarak görev yaptı. Eğitimini TODAİE Enstitüsü Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans yaparak tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

18.09.2014 tarihinden itibaren okulumuzda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.