Ock

Konferans salonumuzda yapılan törende İstiklal Marşımızın okunmasının ardından önce Okul Müdürümüz Sayın Bayram AKYÜZ, ardından Çankaya Belediye Başkanı Sayın Alper TAŞDELEN konuşmalarını yaptılar.

Çankaya İlçe Şube Müdürü Sayın DELİALİOĞLU´nun da katıldığı törende, şube birincilerimize ödülleri ve belgeleri verildi.

Ock

Değerli öğretmenlerimiz, velilerimiz ve kıymetli öğrencilerim;

Kadim tarihi ile ülkemiz eğitiminde önemli bir çınar olan ve nesillerimizin yetişmesinde büyük katkılar sunan  başkentimizin en iddialı ve en etkili lisesi Tarihî  Atatürk Lisemizde birinci dönem sonuna ulaştık.

Ock

11. Sınıf öğrencilerimiz ‘Havacılık Topluluğu’ faaliyetleri kapsamında kulüp rehber öğretmenimiz A. İkbal BAŞBUĞU ile birlikte Jandarma Havacılık Komutanlığı’nı ziyaret ettiler.

Ock

Hazırlık D sınıfı öğrencilerimiz sınıf reber öğretmenleri Ö. ATMACA rehberliğinde hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladıkları Kuş Evlerini sergilediler.

Başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutlarız.

Ock

Hazırlık ve 9. sınıf öğrencilerimiz, Resim öğretmenlerimiz N. KIRILMAZ, S. BARÇIN GÜMÜŞ ve Ş. AYDIN rehberliğinde hazırladıkları nokta, çizgi ve leke çalışmalarını sergilediler.

Ock

10. sınıf öğrencilerimiz ve rehber öğretmenimiz S. DOĞAN ÖZCAN´dan kurulan Okul Tanıtım Ekibimiz, misafir ettikleri Şahin Ortaokul öğrencilerine okulumuz hakkında bilgi verdiler.

Çalışmalarından ötürü öğrencilerimizi ve rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

11- B sınıfı öğrencilerimiz Edebiyat öğretmenleri N. SÖNMEZER eşliğinde LÖSEV köyünü ziyaret ettiler..

Ock

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Hazırlık B sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri A. Baykal ile birlikte 75.Yıl Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ni ziyaret ettiler.

Ock

TED Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Umut PARMAKSIZ okulumuz öğrencilerine sosyoloji bölümü hakkında bilgi verdi. Kendisine teşekkür ederiz.

Ock

"Efendimizin İzinde-Siyer-i Nebi Yarışması"nda öğrencimiz Hatice Süheyla ESER kızlar kategorisinde ilçede 1. oldu.

Öğrencimiz Enes SANCAK da erkekler kategorisinde ilçede 1., ilde de 4. oldu . Öğrencilerimizi ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümremizi kutlarız.

Ara

ATATÜRK´ün okulumuzu ziyaret edişinin 98. yılı anısına Okul Müdürümüz Bayram AKYÜZ önderliğinde, öğretmenlerimiz ve Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Anıtkabir´i ziyaret ettiler.

Atatürk 30 Aralık 1919´da okulumuzu ziyaret etmiştir.

Ock

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün Ankara´ya gelişinin 98. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda tören yapıldı.

Ara

İçerisinde internet hizmeti olan, dijital kitap içerikleri ile ( e-kitap, z-kitap ) zenginleştirilmiş, öğrenciye dilediği zaman destek veren Z-Kütüphane (zenginleştirilmiş kütüphane) okulumuzda hizmete girdi.