Ağu

İnebolu Deniz Şenlikleri etkinlikleri kapsamında 12 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirilen ‘‘İnebolu  İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışı’’nda okulumuz yüzme takımı başarıyla döndü.

Yeni Millî Eğitim Bakanımız Atatürk Liseli

Okulumuzdan 1978 yılında mezun olan Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK yeni  Millî Eğitim Bakanı olmuştur. 132 yıllık kadim tarihi ile ülkemize hizmeti dokunan binlerce öğrenciyi mezun eden okulumuz için Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un Millî Eğitim Bakanı olması büyük bir kıvanç. Üstlendiği bu ağır vazifesinde Sayın Bakanımıza muvaffakiyet dileriz.

Sinesinde bir kez daha Bakan çıkaran Atatürk Lisesi ailemizi kutlarız. Milletimize hayırlı olsun.

Haz

2013-2014 eğitim öğretim yılında kurulan okulumuzun Model Birleşmiş Milletler (MUN) Kulübü kuruluşundan itibaren yurt içi ve yurt dışında 30’dan fazla katıldığı her konferanstan ödüllerle döndü.

Haz

Seminerimizn 2. gününde Milli Eğitim Müsteşarımız Sayın Yusuf TEKİN´in EBA´dan canlı yayınlanan Yıl Sonu Değerlendirme konuşmasını izledik.

Ardından seminerimiz okul içi çalışmalarımızla devam etti.

Haz

İstiklal Marşımızın okunmasının ardından toplantı Okul Müdürümüz Sayın Bayram AKYÜZ´ün başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür etti.

Zümreler yıllık çalışma içeren faaliyet raporlarını sunmasının ardından, rehberlik servisi, disiplin kurulu, sosyal etkinlikler faaliyet raporları.. hazırlanan raporlar kurua sunuldu.

Haz

Dr Erol ÜÇER Konferans Salonunda, Okul Müdürümüz Sayın AKYÜZ kapanış konuşmasını yaptı. Şubelerinde derece yapan ilk 3 öğrencilerimize başarı plaketleri ve belgelerinin dağıtımının ardından, okulumuz senfoni orkastrası üyelerine plaketlerinini verildi. Bahçede İstiklal Marşı söylendi.

İyi tatiller..

Haz

Yıl boyunca öğrencilerimizin yapmış oldukları resimler sergilendi. Sergimizde emeği geçen öğrencilerimizi ve Resim zümresi öğretmenlerimizi kutluyoruz.

May

Geçen yıl TÜBİTAK tarafından 48. düzenlenen Lise Öğrencileri Proje Yarışması’nda, Kodlama dalında Türkiye Birincisi olarak bizleri gururlandıran öğrencimiz Atalay Kutlay, bir başarıya daha imza attı. 13-19 Mayıs 2018 tarihleri arasında ABD’de düzenlenen Intel ISEF yarışmasında Gömülü Sistemler dalında ülkemizi temsil eden KUTLAY, Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Yarışmalarda ödül alan öğrencilerimizi Okul Müdürümüz Sayın Bayram AKYÜZ de tebrik etti.