Ekm

10. ve 11. sınıf 7 Başkan adayımız yarın yapılacak Okul Başkanlığı seçimi için çeşitli etkinliklerle kampanyalarını sürdürdüler.

Ekm

Millî mücadelemizde önemli kararların alınmasına ve Cumhuriyet´e uzanan yolda temelkurumların kuruluşuna ev sahipliği yapan Ankara´nın başkent oluşunun 95. yılı okulumuzda coşkulu törenle kutlandı.

Ekm

19 Eylül Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün şahsında Türk kahramanlığının taçlandığı bir gündür.

Bugün Gaziler Günü.

Eyl

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında öğretmelerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz öğretmenleri 3 Eylül 2018´de 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı açılışı için düzenlenen törene katıldı.

Eyl

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 3 Eylül 2018 Pazartesi saat 09.30 da okulumuz öğretmenler odasında yapıldı.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun...

Yeni Millî Eğitim Bakanımız Atatürk Liseli

Okulumuzdan 1978 yılında mezun olan Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK yeni  Millî Eğitim Bakanı olmuştur. 132 yıllık kadim tarihi ile ülkemize hizmeti dokunan binlerce öğrenciyi mezun eden okulumuz için Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un Millî Eğitim Bakanı olması büyük bir kıvanç. Üstlendiği bu ağır vazifesinde Sayın Bakanımıza muvaffakiyet dileriz.

Sinesinde bir kez daha Bakan çıkaran Atatürk Lisesi ailemizi kutlarız. Milletimize hayırlı olsun.

Ağu

İnebolu Deniz Şenlikleri etkinlikleri kapsamında 12 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirilen ‘‘İnebolu  İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışı’’nda okulumuz yüzme takımı başarıyla döndü.