May

Öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından dolayı kutlarız.

May

Proje ile ilgili resim sergimizin açılışını,  Gençlik ve Spor Bakanlığı binasında Spor Genel Müdürü Sayın Mehmet BAYKAN ve Okul Müdürümüz Sayın Bayram AKYÜZ birlikte yaptılar.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda törenle kutlandı .

May

´Geleneksel Kariyer Günlerimiz´ etkinliğinde ve yıl boyunca okulumuzu ziyarete gelen misafir öğrencilere, okulumuzu tanıtım çalışmalarında göstermiş oldukları çabalar, özverili ve başarılı çalışmalardan dolayı Okul Müdürmüz Sayın bayram AKYÜZ öğrencilerimize teşekkür etti.

May

Öğrencimiz Beril TELSİZ  14 - 16 yaş arasında 5000 metre yüzme yarışmasında 4. ve 1500 metrede kendi yaş grubunda birinci oldu.Tebrik ederiz.

May

Çankaya İlçe Sporları tarafından düzenlenen Liseler Arası Bilek Güreşi müsabakalarında sağ kolda1. lik-sol kolda 2.lik derecesi elde eden öğrencimiz Çağla YEŞİLDOĞAN´ı ve sağ kolda 2.lik-sol kolda 3.lük elde eden İrem Sahre ŞAHİN´i tebrik ederiz.

May

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenimizi I. GÖKTAŞ tarafından hazırlanan ´Ramazan Sokağımız´ etkinliği büyük beğeni topladı.

May

Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı Kurucu Başkanımız Merhum Sn. Erol ÜÇER´e Lisemiz Konferans Salonuna isminin verilmesi nedeniyle okulumuzda bir açılış töreni yapıldı.
Açılışa okul idarecilerimiz ve Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Mezunlar Derneği temsilcilerimiz ve mezun olmuş Atatürk Liseliler ile okulumuz öğrencileri katıldı.

May

Açılışını Okul Müdürümüz Sayın Bayram AKYÜZ ve ALEV Temsilcimiz Sayın Gönül ERTUNA´nın yaptığı fuarda, birbirinden ilginç eserler yer almakta.

Öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından dolayı kutluyoruz.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü´nün desteğiyle düzenlenen İkinci Ulusal Bilim Kampı yarışmasında Farmakoloji dalında yarışan öğrencilerimizin projesi 1.lik ödülü kazandı.

Öğrencilerimiz Emin Aslan KÖMEKÇİ, Muhammet Kaan KAVUTLU´yu ve Biyoloji öğretmenimiz N. BİLGE´yi başarılarından dolayı kutlarız.

May

Öğrencilerimizin; kendilerine güven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, toplum içinde kendini ifade edebilme-savunma-fikir üretmen ve çözüm bulma yeteneklerinin gelişmesine destek vermek, herhangi bir konuda farklı görüşleri mantık yürütme, tezler, istatistiki bilgilerle savunmasını sağlamak, antitezler üretme yeteneğini geliştirerek zamanlarını etkili kullanabilmelerini sağlamak, enerjilerini olumlu alanlara yönlendirerek güvenli ortamlar oluşturmak amacıyla Hazırlık sınıflarımız arasında münazara yapıldı.

May

Çankaya İlçe Okul Sporları kapsamında yapılan Bilek Güreşi turnuvasına okulumuz ev sahipliği yaptı...

May

Demetevler Anadolu  İmam Hatip Lisesinin düzenlediği "Ankaralı Gençler Hem Okuyor, Hem Yarışıyor" yarışmasına okulumuz öğrencilerinden Aslıhan Ceylan ve Merve Doğancı ile katıldık. 34 okuldan 65 öğrencinin katıldığı yarışmada 11H sınıfından Merve Doğancı 7.oldu. Tebrik ederiz.

May

Değerler Eğitimi kapsamında 4 Mayıs 2018 günü Aile Günü düzenledik.