Kas

Sivil Savunma Kulübü Etkinlikleri kapsamında 12.11.2014 tarihinde kulüp danışmanları Haydar BAYRAK, Hayri AKINCI ve üye öğrenciler işbirliği ile AFAD eğitim görevlileri Nuray KAYA ve Hülya CANİK tarafından okulumuz konferans salonunda hazırlık sınıfı öğrencilerimize "Afet Bilinci ve Afete Hazır Okul" eğitim çalışması gerçekleştirilmiştir.

Kas

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Mehmet KARACA İTÜ mezunu olmanın önemini öğrencilerin geniş katılımı ile sohbet toplantısı yapılarak soru cevap şeklinde İTÜ tanıtılmıştır.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 76. yılında törenlerle anıldı.

Kas

Pembe Köşk olarak bilinen İsmet İNÖNÜ Evi gezisi ile öğrencilerimiz önemli bir asker ve devlet adamını canlı tanıkların ağzından ve birinci el kaynaklardan öğrenerek daha yakından tanımış oldular. Böylece tarih bilinci oluşturma yolunda kıymetli bir adım daha attılar.

Kas

Türk Milletinin  tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadelenin sonunda kurduğu Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümü olan bu günü büyük bir coşku, sevinç ve mutlulukla kutluyoruz. Bayramımız kutlu olsun.

Kas

Atatürk Lisesi mezunu, Türk televizyonculuğunun duayeni, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Sedat Örsel 04 Kasım 2014 Salı günü okulumuzun konferans salonunda “Okul İçin Değil Yaşam İçin Öğrenme” konulu seminerde öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikteydi.

Ekm

Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Erol ÜÇER ve vakıf yöneticileri müdürümüz Bayram AKYÜZ´ü ziyaret etti.

Ekm

Ürün Güvenliği Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ankara İl Müdürlüğünce okulumuzda Ürün Güvenliği hakkında panel düzenlendi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ankara İl Müdürü Sayın Adnan Vural ÖRSDEMİR´in de katılımlarıyla gerçekleşen panelde öğrencilerimize Ürün Güvenliği hakkında bilgi verildi.

Ekm

Vakıf Başkanı Erol ÜÇER, Başkan Yardımcısı Cemal TALUĞ ve Vakıf Koordinatörü Gönül ERTUNA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YILMAZ´ı makamında ziyaret etti.

Ekm

Vakıf Başkanı Erol ÜÇER, Başkan Yardımcısı Cemal TALUĞ ve Vakıf Koordinatörü Gönül ERTUNA, İlçemiz Kaymakamımız Sayın Aydın ERGÜN´ü makamında ziyaret etti.

Ekm

1983 yılı Ankara Atatürk Lisemiz mezunu olan Sayın Aydın ERGÜN’ ün Çankaya İlçe Kaymakamlığına atanmış olmasından duyduğumuz memnuniyeti belirtmek ve yeni görevinde başarılar dilemek amacıyla, kendisini makamında ziyaret ettik.

Eyl

Sayın Bayram AKYÜZ okulumuza müdür olarak atanmıştır. Yeni müdürümüze ATATÜRK LİSESİ ailesi olarak hoş geldiniz der; yeni görevinin hayırlı olmasını dileriz.