Ekm

Ürün Güvenliği Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ankara İl Müdürlüğünce okulumuzda Ürün Güvenliği hakkında panel düzenlendi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ankara İl Müdürü Sayın Adnan Vural ÖRSDEMİR´in de katılımlarıyla gerçekleşen panelde öğrencilerimize Ürün Güvenliği hakkında bilgi verildi.

Ekm

Vakıf Başkanı Erol ÜÇER, Başkan Yardımcısı Cemal TALUĞ ve Vakıf Koordinatörü Gönül ERTUNA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YILMAZ´ı makamında ziyaret etti.

Ekm

Vakıf Başkanı Erol ÜÇER, Başkan Yardımcısı Cemal TALUĞ ve Vakıf Koordinatörü Gönül ERTUNA, İlçemiz Kaymakamımız Sayın Aydın ERGÜN´ü makamında ziyaret etti.

Ekm

1983 yılı Ankara Atatürk Lisemiz mezunu olan Sayın Aydın ERGÜN’ ün Çankaya İlçe Kaymakamlığına atanmış olmasından duyduğumuz memnuniyeti belirtmek ve yeni görevinde başarılar dilemek amacıyla, kendisini makamında ziyaret ettik.

Eyl

Sayın Bayram AKYÜZ okulumuza müdür olarak atanmıştır. Yeni müdürümüze ATATÜRK LİSESİ ailesi olarak hoş geldiniz der; yeni görevinin hayırlı olmasını dileriz.