8. Sınıf Öğrencileri İçin Tanıtım Toplantısı

11 Temmuz 2024 Cuma Günü Saat 14:00 da Okulumuz Konferans Salonunda 8. Sınıf LGS Tercihinde Bulunacak Tüm Öğrencilerimiz ve Velilerimize Okulumuz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapılacaktır.

LGS Sonucu Tercih Yapacak Tüm Öğrencilerimizi ve Velilerimizi Bekliyoruz.

Okulumuz Hakkında Merak Ettiğiniz Tüm Konular Hakkında Okul Tanıtım Ekibimiz, Rehberlik Servisimiz, Yabancı Dil ve İkinci Yabancı Dil Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz Sizlere Bilgi Verecektir.

01.07.2024 787

LGS Sonucu Tercih Yapacak Tüm Öğrencilerimizi ve Velilerimizi Bekliyoruz.