etwinning Projelerimiz Devam Ediyor

Ulusal ve uluslararası pek çok projede yer alan okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılında da projelerine devam ediyor.

18.02.2019 2526

Okulumuz İngilizce öğretmenleri Ö. İLERİ ve A.BAYKAL öğrencileriyle birlikte "The Best Wealth is Health" başlığı altında sağlıklı yaşamı konu alan bir eTwinning projesi başlattı.

2019 yılı Ocak ayında başlatılan 6 aylık projeye Yunanistan, Polonya, Portekiz ve Çek Cumhuriyeti ortak oldu. Projenin ilk etkinliği olarak öğrencilerimiz, okulumuzu ve ülkemizi tanıtan video ve slaytlar hazırlayıp paylaşıma sundu.
Diğer eTwinning projesiyle ilgili olarak öğrencilerimiz, şubat ayı görevi olarak hazırladıkları okul, şehir ve ülke tanıtım videolarını eTwinning uygulamasına yüklemeye başladılar. Proje ortakları ise Portekiz, Yunanistan, Estonya, İspanya ve Litvanya.
Projeler hakkında bilgilendirmek ve ilerleyiş sürecini sunmak amacıyla bir pano hazırlandı.
Proje kapsamında 15 Şubat günü Türkiye, Portekiz ve Yunanistan´daki okullardan toplam 38 öğrenci, öğretmenleri denetiminde eTwinning platformu üzerinden canlı sohbet yaparak birbirlerini ve spor ve yeme alışkanlıklarını tanıdılar.

Çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

18-02-201918-02-2019