Gençlerbirliği Yuvasında Öğrencilerle Buluştu

Gençlerbirliği Yuvasında Öğrencilerle Buluştu

99.yıl dönümü etkinlikleri sebebiyle kulübümüz, okulumuz Taş Mektep'i ziyaret etti. 

17.03.2022 7469

            99.yıl dönümü etkinlikleri sebebiyle kulübümüz, okulumuz Taş Mektep'i ziyaret etti. Gençlerbirliği başkanı Niyazi Akdaş, taraftardan sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu, stadyumdan sorumlu yönetim kurulu üyesi İsmet Beltan, sportif direktör Baki Mercimek, teknik direktör Metin Diyadin ile futbolcular Ramazan Köse, Ömürcan Artan ve Metehan Mert, 99. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde kulübümüzün kurulduğu okul olan okulumuz Ankara Atatürk Lisesi'ni (Taş Mektep) ziyaret etti.

            Konferans salonunda öğrencilerimize hitap eden Akdaş, okulu ziyaret ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Gençlerbirliği'nin Ankara Atatürk Lisesi öğrencileri tarafından kurulduğuna değinen Başkanımız , kulübü iyi bir noktaya getirmek için çalıştıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Gençlerbirliği Spor Kulübü, modern ve kurumsallığıyla örnek bir kulüptür. Gençlerbirliği alt yapısıyla her zaman örnek olmuştur. Kulübümüz hiçbir zaman sırtını bir kuruma dayamadı, hiçbir siyasi yapıda olmadı. Kulübümüz, kendi alt yapısının ve yaptığı akıllı transferlerin meyveleriyle büyümüştür. Yakın bir gelecekte yeni projelerle kulübümüzü eski durumuna getireceğimize inanıyorum."

            Alt yapıya her zaman önem verdiklerini ve 1200 gence hizmet verdiklerine işaret ederek, "Ahmet Çalıklar, İrfan Can Kahveciler, Gökhan Gönüller, Uğur Çiftçiler, Ahmet Oğuzlar, Halil İbrahim Pehlivanlar ve son günlerin gözdesi Gençlerbirliği alt yapısından Fenerbahçe'ye giden Arda Güler ve diğer değerler gibi futbolcunun eğitilmesine katkı vermek istiyoruz." diye konuştu.

            Okul Müdürümüz Adil Yaman da Gençlerbirliği tarihine atıflar yaptığı konuşmasında, Gençlerbirliği'ni burada ağırladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Öğrencilerimizin Gençlerbirliğine destek olarak maçlara katılacaklarını ifade etti. Gençlerbirliği başkanı Niyazi Akdaş'a öğrencilerimiz ve okul adına plaket taktim ettiler.

            Konuşmaların ardından Baki Mercimek, Metin Diyadin ile Ramazan Köse, Ömürcan Artan ve Metehan Mert, öğrencilerle bir araya geldi, onların sorularını yanıtladı. Gençlerbirliği taraftarı olan öğrencilerin soruları da futbolcularımıza eğlenceli anlar yaşatırken, İsmet Beltan bu hafta oynanacak Kocaelispor maçına tüm öğrencileri davet ettiklerini, Niyazi Akdaş'ın talebiyle tüm öğrencilere ücretsiz bilet yükleyeceklerini söyledi. Ziyaretin sonunda salonda bulunan öğrenciler arasında yapılan çekilişle, öğrencilere forma hediye edildi.

 

17-03-202217-03-202217-03-202217-03-202217-03-202217-03-202217-03-2022