Taş Mektep'in Penceresinden: Mustafa KUTLU Paneli

Okulumuzda aralık ayında Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında başlayan Mustafa Kutlu okumaları sonucunda düzenlenen Taş Mektep'in Penceresinden Mustafa Kutlu paneli 18 Mayıs 2022 tarihinde  iki oturum halinde gerçekleştirildi.

28.05.2022 1536

TAŞ MEKTEP'İN PENCERESİNDEN: MUSTAFA KUTLU PANELİ

Okulumuzda aralık ayında Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında başlayan Mustafa Kutlu okumaları sonucunda düzenlenen Taş Mektep'in Penceresinden Mustafa Kutlu paneli 18 Mayıs 2022 tarihinde  iki oturum halinde gerçekleştirildi.

Programa Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü  Şube Müdürü İhsan YALÇINKAYA, Okul Müdürümüz Adil YAMAN, Anadolu Mektebi İl Koordinatörü Osman KANCA,  Anadolu Mektebi'nden Fatih AKBAY ile birlikte okulumuz öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Programın açılış konuşması Okul Müdürümüz Adil YAMAN tarafından yapıldı. Anadolu Mektebi tanıtım videosunun izlenmesinin ardından Mustafa Kutlu'nun eserlerini okuyan ve belirledikleri konular hakkında çalışmalar yaparak yazılarını hazırlayan öğrencilerimiz Beren Aluçlu, Zeynep Taşçılar, Hasan Taha Ahmetoğlu ve İlyas Bora Ünal, Zeren Betül DİLEK başkanlığındaki ilk oturumda yazılarını sundular. İlk oturumun ardından Ortaöğretim Genel Müdürlüğü  Şube Müdürü İhsan YALÇINKAYA değerlendirme konuşması gerçekleştirdi. Daha sonra Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof.Dr. Sami GÜÇLÜ yaptığı konuşmasında Anadolu Mektebi'nin felsefesinden bahsederek panelistlerin çalışmalarını değerlendirdi.

İkinci oturum başlangıcında okulumuz öğrencilerinin bu süreçte yaptığı çalışmaları içeren video izlendi. İkinci oturum Zeynep Taşçılar başkanlığında Zeren Betül Dilek, Bilge Duman,

Çınar Alp Güngör, İrem Yardımcı ve  Ahmet Samet Akbulut'un çalışmalarını sunmalarıyla devam etti.

İkinci oturum değerlendirme konuşmaları okulumuz öğretmenleri Dinçer EŞİTGİN ile Selmani KARADOĞAN ve Anadolu Mektebi'nden Fatih AKBAY tarafından gerçekleştirildi.

Panelistlere katılım belgelerinin verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle panelimiz sona erdi.

28-05-202228-05-202228-05-202228-05-202228-05-202228-05-202228-05-202228-05-202228-05-202228-05-2022