Okulumuz YKS İstatistikleri

Okulumuz YKS İstatistikleri

2023 YKS Sınav sınav sonuçlarının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz. Yıllarca verdikleri emeklerin karşılığını almalarını dileriz. Ankara Atatürk Lisesi öğretmenleri ve idaresi olarak tüm süreçlerde öğrencilerimizin yanında olmaya, onlara destek olmaya gayret gösterdik. Öğrencilerimizin gayretleri, velilerimizin desteği ile her yıl olduğu gibi bu senede başarılı bir sonuç aldık.

            Bu sene YKS Sınavında öğrencilerimiz ilk yüzde 4 (Dört) derece, ilk binde 21 (Yirmi Bir) derece elde etmişlerdir. Okul olarak TYT 463, Sayısal 436, Sözel 344, Eşit Ağırlık 388, Dil 440 ortalama puan alınmıştır.

            2023 YKS Sınavında üstün başarı gösteren öğrencilerimiz; Alperen Akyol, Ceren Kantarcı, Çağla Irmak Topal, Ediz Metehan Yaşar, Efe Çelik, Gizem Oflaz, Hakan Cantürk, Hasan Berke Sarıyılmaz, Hasan Gökaydın, Nehir Çakar, Salih Emirhan Ataman, Seçil Kaya, Sevde Özel, Sıla Tahanoğlu, Sinem Köylü, Yağmur Asıl, Yaren Balcı, Zeynep Şahin’i tebrik ederiz. Tüm öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir ömür dileriz.

25.07.2023 4909

YILLARA GÖRE YKS İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

25-07-2023