PROF.DR. BURÇAK BAŞBUĞ ERKAN ÖĞRENCİLERİMİZLE

OKULUMUZDA VAKIF YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ PROF.DR. BURÇAK BAŞBUĞ ERKAN ÖĞRENCİLERİMİZE

24 Nisan 2024 tarihinde öğrencilerimize hitaben, vakıf yönetim kurulu üyemiz Prof. Dr. Burçak Başbuğ Erkan'ın "AAL'Lİ OLMAK" isimli söyleşi etkinliği, okulumuzun Dr. Erol Üçer Konferans Salonunda büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleşmiştir.

25.04.2024 439

Okul tanıtım kulübü öğretmen ve öğrencilerimizin özverili çalışmaları ve Vakfımızın destekleriyle gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilerimize önemli bir deneyim ve bilgi birikimi sunmuştur.

Davetimizi kırmayarak okulumuza gelen konuğumuz vakıf yönetim kurulu üyemiz Prof. Dr. Burçak Başbuğ Erkan'a,bizleri bu programda yalnız bırakmayan başta Vakıf Başkanımız Sayın Canan Üçer Çamlıbel olmak üzere , vakıf yönetim kurulu üyemiz Sayın Ergun Bal’a ve programda emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

25-04-202425-04-202425-04-2024