Haz

2013-2014 eğitim öğretim yılında kurulan okulumuzun Model Birleşmiş Milletler (MUN) Kulübü kuruluşundan itibaren yurt içi ve yurt dışında 30’dan fazla katıldığı her konferanstan ödüllerle döndü.

Haz

Seminerimizn 2. gününde Milli Eğitim Müsteşarımız Sayın Yusuf TEKİN´in EBA´dan canlı yayınlanan Yıl Sonu Değerlendirme konuşmasını izledik.

Ardından seminerimiz okul içi çalışmalarımızla devam etti.

Haz

İstiklal Marşımızın okunmasının ardından toplantı Okul Müdürümüz Sayın Bayram AKYÜZ´ün başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür etti.

Zümreler yıllık çalışma içeren faaliyet raporlarını sunmasının ardından, rehberlik servisi, disiplin kurulu, sosyal etkinlikler faaliyet raporları.. hazırlanan raporlar kurua sunuldu.

Haz

Dr Erol ÜÇER Konferans Salonunda, Okul Müdürümüz Sayın AKYÜZ kapanış konuşmasını yaptı. Şubelerinde derece yapan ilk 3 öğrencilerimize başarı plaketleri ve belgelerinin dağıtımının ardından, okulumuz senfoni orkastrası üyelerine plaketlerinini verildi. Bahçede İstiklal Marşı söylendi.

İyi tatiller..

Haz

Yıl boyunca öğrencilerimizin yapmış oldukları resimler sergilendi. Sergimizde emeği geçen öğrencilerimizi ve Resim zümresi öğretmenlerimizi kutluyoruz.

May

Geçen yıl TÜBİTAK tarafından 48. düzenlenen Lise Öğrencileri Proje Yarışması’nda, Kodlama dalında Türkiye Birincisi olarak bizleri gururlandıran öğrencimiz Atalay Kutlay, bir başarıya daha imza attı. 13-19 Mayıs 2018 tarihleri arasında ABD’de düzenlenen Intel ISEF yarışmasında Gömülü Sistemler dalında ülkemizi temsil eden KUTLAY, Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Yarışmalarda ödül alan öğrencilerimizi Okul Müdürümüz Sayın Bayram AKYÜZ de tebrik etti.

May

Öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından dolayı kutlarız.

May

Proje ile ilgili resim sergimizin açılışını,  Gençlik ve Spor Bakanlığı binasında Spor Genel Müdürü Sayın Mehmet BAYKAN ve Okul Müdürümüz Sayın Bayram AKYÜZ birlikte yaptılar.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda törenle kutlandı .

May

´Geleneksel Kariyer Günlerimiz´ etkinliğinde ve yıl boyunca okulumuzu ziyarete gelen misafir öğrencilere, okulumuzu tanıtım çalışmalarında göstermiş oldukları çabalar, özverili ve başarılı çalışmalardan dolayı Okul Müdürmüz Sayın bayram AKYÜZ öğrencilerimize teşekkür etti.

May

Öğrencimiz Beril TELSİZ  14 - 16 yaş arasında 5000 metre yüzme yarışmasında 4. ve 1500 metrede kendi yaş grubunda birinci oldu.Tebrik ederiz.