Velilerimizin Dikkatine (Okul Aile Birliği)

Okul Aile Birliği Hesap Bilgileri

Hesap Adı: Ankara Atatürk Lisesi Okul Aile Birliği

T.C ZİRAAT BANKASI

NECEATİBEY ŞUBESİ  IBAN NO: TR11 0001 0007 9507 6228 6850 01

18.02.2022 11120

Kıymetli Velilerimiz,

Sayın velilerimiz 56 derslik ve diğer bir çok eklentilerden oluşan okulumuzda, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında temizlik, güvenlik, kütüphane vb. hizmetleri toplam 11 personelle yürütülmektedir. Bu personellerden 3 tanesi İş-Kur personeli olup  devletimiz tarafından her türlü  giderleri karşılanmaktadır. Ayrıca okulumuzun tüm elektrik, su, doğalgaz, kırtasiye ve temizlik malzemesi giderleri devletimiz bütçesinden karşılanmaktadır. Diğer 8 (Sekiz ) personelin ücretleri Okul Aile Birliği bütçesinden karşılanmaktadır.

Okulumuzun bu hizmetlerini yürüten personel için okul aile birliğimizin bütçesinde ödenek bulunmamaktadır.Bir kişinin KDV dahil maliyeti 29.500.00 TL olup aylık toplam ödenecek miktar yaklaşık 236.000.00 bin TL dir. Bu nedenle, öğrencilerimizin temiz ve güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için acil maddi desteğe ihtiyacımız vardır. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun hesaplamalarına göre durumu uygun olan her bir öğrenci velimiz tarafından okul aile birliğimize her dönem için (BİN) 1000 TL toplam (İKİBİN) 2000 TL destek verilmesi hâlinde bu zorlu süreci öğrencilerimize rahat bir eğitim ortamı sunarak atlatmayı öngörmekteyiz. Bu bağlamda, desteklerinizi öğrenci bilgileri (Ad/Soyad/Sınıf) belirtilerek aşağıda bulunan okul aile birliği hesabımıza ulaştırmanızı önemle rica eder, şimdiden teşekkür ederiz.

Ankara Atatürk Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

ANKARA ATATÜRK LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI
BANKA HESAP BİLGİLERİ

BANKA ADI

T.C. ZİRAAT BANKASI

BANKA ŞUBESİ

NECATİBEY ŞUBESİ

IBAN

TR11 0001 0007 9507 6228 6850 01

Not: Bu talep yazısı okul yönetiminin bilgisi dâhilinde gönderilmiştir.

OKUL AİLE BİRLİĞİ NEDİR.

MADDE 5 – (1) Okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek, okulun ve maddi imkânlardan yoksun öğrencilerin eğitim ve öğretimle ilgili zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere okullar bünyesinde tüzel kişiliği haiz olmayan birlikler kurulur.